درباره نشریه

نظر به اهمیت همکاری‌های علمی میان دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی تخصصی ملی و بین‌المللی و با هدف رشد و توسعه پژوهش‌های علمی در کشور مجله دانش حسابداری به صاحب امتیازی دانشگاه شهید باهنر کرمان و با همکاری انجمن حسابداری ایران از سال 1389 منتشر می‌شود. این مجله، نشریه‌ای علمی و پژوهشی است و هر سال حداقل در چهار شماره به صورت فصلنامه منتشر می‌شود. مجله، مقالات علمی-پژوهشی اصیل و منتشر نشده را پس از طی فرایند داوری و ارزیابی و پس از تأیید هیأت تحریریه مجله مورد پذیرش و چاپ قرار می‌دهد. بررسی مسائل و مشکلات روز حوزه حسابداری و حسابرسی در سطح ملی و ارائه راه‌کارها و پیشنهاداتی برای حل این مسائل و مشکلات، و جدید و نو بودن پژوهش از اولویت‌های ویژه این مجله به شمار می‌رود.

حوزه‌های مورد بررسی مجله شامل زمینه‌های حسابداری مالی، حسابداری مدیریت، حسابداری دولتی، حسابرسی و سیستم‌های اطلاعاتی حسابداری است؛ گرچه، محدود به این موارد نیست. کلیه امور مربوط به دریافت، فرایند داوری، و پذیرش از طریق سامانه الکترونیکی مجله صورت می‌گیرد. از‌ پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین و نگارش مقاله تنظیم و با مراجعه به سامانه مجله‌ ثبت‌نام و مقاله را ارسال نمایند. کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق سامانه مجله خواهد بود.

درباره دانش حسابداری

نوع مجله

علمی-پژوهشی

کشور محل چاپ

ایران

ناشر

مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری

فرمت

چاپی و الکترونیکی

شاپای چاپی

8914-2008

شاپای الکترونیکی

2476-292X

درصد پذیرش مقالات

11 درصد

وضعیت چاپ

به صورت منظم (الکترونیکی)

نوبت‌های چاپ

فصلنامه

دسترسی قبلی

بلی، به شرط ذکر منبع

زبان مجله

فارسی و دارای چکیده انگلیسی

حوزه تخصصی

حسابداری مالی، حسابداری مدیریت، حسابرسی و حسابداری دولتی و ...

هزینه چاپ مقاله

به ازای ارسال مقاله به داوری مبلغ یک میلیون ریال

دسترسی‌رایگان و آزاد به مقالات (Open Access)

بلی

نمایه شده

بلی

نمایه کننده‌ها

پایگاه اطلاعات علمی (SID)

سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران

بانک اطلاعات کشور (مگیران)

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی-پرتال جامع علوم انسانی

مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (ISC)

نوع داوری

داوری بسته و حداقل 2 داور

زمان داوری

حداقل 10 هفته

سرقت علمی

سرقت علمی از طریق موتور جستجوگر و یابنده سرقت‌های علمی همانندجو پیگیری می‌شود.

رایانامه مجله

jak@uk.ac.ir