درباره نشریه

درباره مجله دانش حسابداری

نظر به اهمیت همکاری‌های علمی میان دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی تخصصی ملی و بین‌المللی و با هدف رشد و توسعه پژوهش‌های علمی در کشور «مجله دانش حسابداری» به صاحب امتیازی دانشگاه شهید باهنر کرمان و با همکاری انجمن حسابداری ایران از سال 1389 منتشر می‌شود. این مجله، نشریه‌ای علمی و پژوهشی است و هر سال حداقل در چهار شماره به صورت فصلنامه منتشر می‌شود. مجله، مقالات علمی-پژوهشی اصیل و منتشر نشده را پس از طی فرایند داوری و ارزیابی و پس از تأیید هیئت تحریریه مجله مورد پذیرش و چاپ قرار می‌دهد. بررسی مسائل و مشکلات روز حوزه حسابداری و حسابرسی در سطح ملی و ارائه راهکارها و پیشنهادهایی برای حل این مسائل و مشکلات، و جدید و نو بودن پژوهش از اولویت‌های ویژه این مجله بشمار می‌رود.

حوزه‌های مورد بررسی مجله شامل زمینه‌های حسابداری مالی، حسابداری مدیریت، حسابداری دولتی، حسابرسی و سیستم‌های اطلاعاتی حسابداری است؛ اگرچه، محدود به این موارد نیست. کلیه امور مربوط به دریافت، فرایند داوری، و پذیرش از طریق سامانه الکترونیکی مجله صورت می‌گیرد. از‌ پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود مقالۀ خود را بر اساس راهنمای تدوین و نگارش مقاله تنظیم و با مراجعه به سامانه مجله‌ ثبت‌نام و مقاله را ارسال نمایند. کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق سامانه مجله خواهد بود.

ویژگی‌های برجسته مجله

- کلیه نویسندگان نسخه‌ای از گواهی و نامه پذیرش مقاله را دریافت می‌کنند.

- کلیه مقاله‌های پذیرفته شده در قالب پی.دی.اف. قابل مشاهده، بارگیری و چاپ هستند.

- مجله داوری تخصصی و همترازخوانی به صورت دو سر کور و گمنام می‌شود.

- نویسنده ظرف 2-6 ماه از ارسال مقاله، اعلان پذیرش یا رد آن را دریافت می‌کند.

- مجله پشتوانه سازمانی و آرشیو کامل مقاله‌‌ها را دارد.

- مجله از شمار خوانندگان خیلی خوبی برخوردار است و جزو مجله‌های طراز اول حوزه خود است.

- مجله از ضریب استنادی و ضریب تأثیر بالایی برخوردار است.

- مجله در پایگاه‌های اطلاعاتی ملی و بین‌المللی نمایه‌سازی می‌شود.

- مقاله‌های پذیرفته شده خیلی زود به صورت دسترسی آزاد منتشر می‌شوند.

- هیئت تحریریه معروف دارد.

- به نامه‌های نویسندگان ظرف 48 ساعت پاسخ داده می‌شود.

اطلاعات کتابشناختی مجله

عنوان فارسی مجله

مجله دانش حسابداری

عنوان انگلیسی مجله

Journal of Accounting Knowledge

عنوان تحت‌اللفظی مجله

Majallah-i dānish-i ḥisābdārī

شاپا چاپی (ISSN)

شاپا چاپی:          8914-2008

شاپا الکترونیکی: 2476292x

حوزه موضوعی مجله

- حسابداری مالی

- حسابداری مدیریت

- حسابداری دولتی

- حسابرسی

- سیستم‌های اطلاعاتی حسابداری

زبان

فارسی (به همراه چکیده انگلیسی مبسوط برای هر مقاله)

سال شروع انتشار

1389، سال 1، شماره 1

فاصله انتشار

فصلنامه

محل انتشار

ایران، کرمان

ناشر

دانشگاه شهید باهنر کرمان

سردبیر

استاد دکتر امید پورحیدری

وضعیت انتشار

فعال

نوع داوری

دو سر کور (گمنام برای نویسنده و داور)

زمان داوری

حداقل 10 هفته

درصد پذیرش مقالات

11 درصد

شماره رده‌بندی کنگره (LC)

HF5601

شماره رده‌بندی دیویی (DDC)

شماره OCLC

1127436637 ,993514705

نوع ماده

پیایند (ادواری)

آدرس وبگاه

نوع دسترسی

دسترسی آزاد، عمومی

نوع مجوز انتشار

CC-BY-NC

نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی

متن فارسی مقالات ارسالی به «مجله دانش حسابداری» با استفاده از نرم‌افزارهای همانندجو ایرانداک و سمیم‌نور و نرم‌افزار تشخیص سرقت ادبی چک می‌شوند و چکیده انگلیسی توسط نرم‌افزار (iThenticate) بررسی می‌شود. در صورت تشخیص سرقت ادبی در متن فارسی یا چکیده انگلیسی، بلافاصله دفتر مجله مقاله دریافتی را رد کرده و نام نویسندگان را برای مدت پنج سال در لیست سیاه قرار می‌دهد. بنابراین، به همه نویسندگان پیشنهاد می‌شود که قبل از ارسال مقاله خود، متن کامل آن را با استفاده از نرم‌افزارهای تشخیص سرقت ادبی چک کنند.

نوع انتشار (هزینه‌های داوری و هزینه‌های چاپ و انتشار)

- دسترسی آزاد

- هزینه داوری اولیه مبلغ دو میلیون و پانصد هزار ریال و هزینه نهایی مبلغ سه میلیون و پانصد هزار ریال (یک میلیون ریال بابت ویراستاری لاتین و صفحه‌آرایی و دو میلیون و پانصد هزار ریال بابت ویراستاری کامل مقاله) به‌صورت برخط اخذ می‌گردد.

مالک حق‌مؤلف / دارنده حق حق‌مؤلف

نویسندگان دارندۀ حق‌مؤلف مقالۀ خود بدون محدودیت هستند. نویسنده کنترل کاملی بر اثر علمی خود دارد (به عنوان مثال، حق استفاده مجدد، توزیع، انتشار مجدد و غیره را حفظ می‌کند).

منبع درآمد مجله

پشتیبانی مالی دانشگاه شهید باهنر کرمان، پشتیبانی سازمان مادر (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، کمک‌های مالی خیریه انجمن‌های علمی

توصیف

«مجله دانش حسابداری» مقاله‌های علمی، پژوهشی و مروری در حوزه‌های حسابداری مالی، حسابداری مدیریت، حسابداری دولتی، حسابرسی و سیستم‌های اطلاعاتی حسابداری به زبان فارسی به همراه چکیده انگلیسی مبسوط منتشر می‌کند. این مجله محفلی و محملی ارتباطی برای بحث و تبادل نظر علمی است.

بیانیه دسترسی آزاد

دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان ناشر مجله «دانش حسابداری»، بیانیه دسترسی آزاد بوداپست را به طور کامل می‌پذیرد و از آن پیروی می‌کند. این مجله، یک نشریه ادواری کاملاً دسترسی آزاد است. به این معنا که تمامی مقاله‌ها پس از پذیرش (به صورت زودآیند) و پس از چاپ (به صورت دسترسی آزاد و رایگان) بلافاصله از طریق اینترنت در دسترس همه کاربران قرار می‌گیرد. استفاده، توزیع و به‌اشتراک‌گذاری مقاله در هر رسانه، شبکه و وبگاهی مجاز است، مشروط بر اینکه به نویسنده و مجله به درستی استناد و ارجاع داده شود. مزایای دسترسی آزاد برای نویسندگان عبارتند از:

- حفظ حق‌مؤلف توسط نویسندگان مقاله؛

- دسترسی رایگان و آزاد برای کلیه خوانندگان و کاربران در سراسر جهان؛

- افزایش دسترس‌پذیری، رؤیت‌پذیری، مشاهده‌پذیری و خوانایی مقاله‌ها؛

- افزایش استناد به مقاله‌ها؛

- فقدان محدودیت مکانی برای دسترسی؛ و

- انتشار سریع و به‌موقع.

رضایت آگاهانه مشارکت‌کنندگان در پژوهش

در «مجله دانش حسابداری»، کلیه مشارکت‌کنندگان در مطالعه و پژوهش موضوعات انسانی حق حفظ حریم خصوصی را دارند و پژوهشگران نباید بدون رضایت آگاهانه، آن را نقض کنند. اطلاعات هویتی و شناسایی مشارکت‌کنندگان، مانند نام و نام خانوادگی، و غیره، نباید به صورت نوشتاری، عکس یا شجره‌نامه منتشر شود؛ مگر اینکه این اطلاعات برای مقاصد علمی ضروری باشد و مشارکت‌کنندگان (یا والدین یا سرپرست) رضایت آگاهانه کتبی برای انتشار را ارائه کرده باشند. رضایت‌نامه مشارکت‌کنندگان باید مطابق مقررات ملی یا قوانین محلی در دفتر مجله، در محل کار پژوهشگران یا در هر دو جا مکتوب، مضبوط و بایگانی شود.

رایانامه مجله

jak@uk.ac.ir